ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ
5 Ημέρες 23/12 -27/12/2017

1η Ημέρα 23 /12/2017 : Πτολεμαΐδα – Κοζάνη – Βουδαπέστη
Συγκέντρωση για αναχώρηση στο Δημαρχείο Πτολεμαΐδας στις 00.00 και στις 00.30 στο κέντρο της Κοζάνης και αναχώρηση Θεσσαλονίκη και για τα σύνορα Ευζώνων .Μικρή στάση για πιθανές σας αγορές και διέλευση των Σκοπιανών , Σέρβικων και Ουγγρικών συνόρων με τις απαραίτητες στάσεις άφιξη το απόγευμα στη πανέμορφη Βουδαπέστη . Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία με τη πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση . Δείπνο και για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά μια κρουαζιέρα στο ποταμό Δούναβη όπου η φωταγωγημένη πόλη με τα επιβλητικά της αξιοθέατα θα σας μείνει αξέχαστη . Επιστροφή στο ξενοδοχείο .Διανυκτέρευση .
2η Ημέρα: 24/12/2017 :Βουδαπέστη – Ξενάγηση Πόλης
Αφύπνιση και μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση μας από την Πέστη και από την επιβλητική πλατεία Ηρώων. Εκεί θα δούμε μεταξύ άλλων το παγοδρόμιο ,τα δημοτικά ιαματικά λουτρά το παλάτι αφιερωμένο στην χιλιετία . Επιβίβαση στο λεωφορείο και περνώντας πάνω από το ποταμό Δούναβη που ενώνει την Πέστη με τη Βούδα από τη πρώτη πέτρινη γέφυρα της πόλης γέφυρα των Λεόντων, φτάνουμε στο Πύργο των Ψαράδων . Εκεί πέρα από την μαγική θέα προς τη Πέστη θα δούμε επίσης το Προεδρικό Μέγαρο , την εκκλησία του Ματιάς . Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο λόφο του Γκέλερτ για να δούμε το άγαλμα της Ελευθερίας καθώς και την μοναδική θέα όλης της Βουδαπέστης . Επιστροφή στο ξενοδοχείο .Γεύμα και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση . Το βράδυ σας προτείνουμε γεύμα με παραδοσιακά ουγγρικά εδέσματα και καλό κρασί στα φημισμένα τσιγγάνικα ουγγρικά βιολιά . Διανυκτέρευση .
3η Ημέρα : 25/12/2017 Ημερήσια εκδρομή στη Βιέννη
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αυστρίας τη Βιέννη. Θα ξεκινήσουμε την περιήγηση μας στη πόλη από τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας το επιβλητικό Σεμπρούν πιστό αντίγραφό των Βεραλλίων στο Παρίσι . Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στη κεντρική δακτύλιο Ρινγκ Στράσσε θα δούμε όλα τα αξιοθέατα της Βιέννης όπως το κεντρικό δημοτικό πάρκο , την κρατική όπερα , το τετράγωνο των μουσείων , τα ανάκτορα Χολφμπουργκ , το Κοινοβούλιο , το Δημαρχείο με τη χριστουγεννιάτικη αγορά .Θα καταλήξουμε στην κεντρική πλατεία της πόλης Στέφαν πλατζ όπου λίγο πριν θα έχουμε περπατήσει την ελληνική συνοικία της Βιέννης και θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Γεώργιου και Αγίας Τριάδας σημερινή έδρα του ελληνικού σχολείου της Βιέννης καθώς και το σπίτι του Ρήγα Φερραίου . Χρόνος ελεύθερος για αγορές και φαγητό και επιβίβαση στο λεωφορείο για να επιστρέψουμε στη Βουδαπέστη . Δείπνο . Διανυκτέρευση .
4η Ημέρα 26/12/2017 : Βουδαπέστη – Παραδουνάβια Χωριά
Αφύπνιση και μετά το πρωινό ξεκινάμε για μια υπέροχη εκδρομή δίπλα στον ποταμό Δούναβη .Πρώτος μας σταθμός η πρώτη πρωτεύουσα των Ούγγρων , το Έσρτεγκομ όπου δεσπόζει η βασιλική του Αγίου Στεφάνου που εστέφοντο οι Ούγγροι βασιλείς . Επόμενος μας σταθμός το γραφικό χωριό του Αγίου Αντρέα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για αγορές αναμνηστικών ειδών και να δοκιμάσουμε τις τοπικές σπεσιαλιτέ . Επιστροφή το απόγευμα στη Βουδαπέστη . Δείπνο και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση . Διανυκτέρευση .
5η Ημέρα : 27/12/2017 Βουδαπέστη – Θεσσαλονίκη – Κοζάνη – Πτολεμαΐδα
Αφύπνιση και μετά το πρωινό προετοιμασία για αναχώρηση . Διέλευση των Ουγγρικών – Σέρβικών συνόρων και μέσω της Ε75 φτάνουμε στην χώρα μας με απαραίτητες στάσεις . Άφιξη στις πόλεις μας αργά το βράδυ γεμάτοι ευχάριστες αναμνήσεις


Περιλαμβάνει αναλυτικά :
Μεταφορές με πολυτελή λεωφορείο της εταιρείας μας
Τέσσερις διανυκτερεύσεις στη Βουδαπέστη σε ξενοδοχείο 4**** με πρωινό και δείπνο καθημερινά
Έμπειρο συνοδό - ξεναγό γνώστη του προορισμού

Δεν περιλαμβάνει ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο ή προαιρετικό

 Για τις οδικές εκδρομές σας και τις μεταφορές, σε όλη την Ελλάδα και στην Ευρώπη, τα 12 σύγχρονα υπερυψωμένα κλιματιζόμενα πούλμαν , και οι πεπειραμένοι οδηγοί μας, είναι πάντα έτοιμα να σας ταξιδέψουν με ασφάλεια, άνεση και πολυτέλεια κάνοντας το ταξίδι σας σύντομο και απολαυστικό... πάντα με την εγγύηση HERMES TOURS.

 Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

KOZANH 
Ειρήνης 4
50100 - Κοζάνη
Τηλ.24610-31613-24610-36613
Fax.24610-49980
E-mail.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">

ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ   
25ης Μαρτίου 55 & Πόντου
50200 - Πτολεμαϊδα
Τηλ. 24630-20280
Fax. 24630-20603
E-mail.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
">

ΕΠΕΙΔΗ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ by hermes Tours