Πάργα – Ιθάκη – Κεφαλονιά 

3 , 4 Ημέρες

1η Ημέρα : Πτολεμαΐδα  - Κοζάνη – Ιωάννινα  – Λευκάδα

Αναχώρηση από το Δημαρχείο Πτολεμαΐδας στις 08.00 το πρωί και από Κεντρική Πλατεία Κοζάνης στις 08.30,όπου μέσω Εγνατίας οδού  με  ενδιάμεση στάση στο ύψος των Ιωαννίνων , άφιξη στο στεριανό νησί όπου κατά τον Όμηρο ήταν η μυθική Ιθάκη τη πανέμορφη Λευκάδα . Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και φαγητό εξ ιδίων .Αργά το απόγευμα αναχώρηση για τη πρωτεύουσα του νησιού όπου μεταξύ άλλων θα δούμε το φωταγωγημένο κάστρο της Αγίας Μαύρας , το κεντρικό πεζόδρομο της πόλης με την εκκλησία του Αγίου Μηνά  . Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση .

2η Ημέρα : Νυδρί – Ημερήσια Προαιρετική Κρουαζιέρα  Κεφαλονιά – Ιθάκη

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για το Νυδρί όπου θα έχουμε την ευκαιρία για μια ημερήσια προαιρετική  κρουαζιέρα που θα μας μείνει αξέχαστη . Αναχώρηση από το Νυδρί όπου θα δούμε διαδοχικά τη Μαδούρι το νησί του ποιητή μας Βαλαωρίτη , το Σκορπιό που μέχρι πρόσφατα ήταν στην ιδιοκτήσια του Ωνάση , το Φάρο της Λευκάδας , δύο από τις ομορφότερες παραλίες παγκοσμίως την παραλία Εγκρεμνοί και Πόρτο Κατσίκι (στάση για μπάνιο) . Στη συνέχεια απόπλους για το Φισκάρδο της Κεφαλονιάς όπου θα έχουμε χρόνο για φαγητό . Αργά το μεσημέρι αναχώρηση για το νησί της Ιθάκης και παίρνοντας το δρόμο για την επιστροφή θα δούμε το Μεγανήσι και το σπήλαιο Παπανικολή φυσικό κρησφύγετο του  θρυλικού μας υποβρυχίου . Τελευταία στάση το νησί του Σκορπιού όπου θα έχουμε χρόνο για απογευματινό μπάνιο σε μια από τις παραλίες του . Άφιξη στο Νυδρί περίπου στις 19.30.Διανυκτέρευση .         

3η Ημέρα : Παναγία Φανερωμένη – Άγιος Νικήτας – Παραλία Κάθισμα  

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για το Βορειοδυτικό τμήμα του νησιού με πρώτο μας σταθμό το μοναστήρι της Παναγίας Φανερωμένης όπου γιορτάζει κάθε χρόνο την περίοδο του Αγίου Πνεύματος . Στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία για περίπατο και καφέ στον γραφικό Άγιο Νικήτα και θα καταλήξουμε σε μία από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού συνολικού μήκους 3 περίπου Km παραλία Κάθισμα όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο . Το απόγευμα επιστροφή στο Νυδρί . Χρόνος ελεύθερος . Διανυκτέρευση.    

4η Ημέρα Λευκάδα – Πάργα ή Σύβοτα  - Κοζάνη – Πτολεμαϊδα

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και προετοιμασία για αναχώρηση . Αναχώρηση για Πάργα ή Σύβοτα Θεσπρωτίας   . Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφτούμε το κάστρο της πόλης  ή τα γραφικά Σύβοτα και φυσικά να απολαύσουμε  τα καταγάλανα νερά του Ιονίου . Αργά το απόγευμα αναχώρηση για τις πόλεις μας  γεμάτοι ευχάριστες αναμνήσεις .

 

 

 

Η εκδρομή περιλαμβάνει αναλυτικά :

·        Μεταφορές με κλιματιζόμενο λεωφορείο της εταιρείας μας για τις περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

·        Διαμονή στο ξενοδοχείο Avra Beach  Beach ***  μπροστά στη θάλασσα  

·        Πρωινό στο ξενοδοχείο καθημερινά

·        Έμπειρο συνοδό ξεναγό  του γραφείου μας γνώστη του προορισμού

·        Ομαδική Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Δεν περιλαμβάνει :

·        Επιπλέον γεύματα / ποτά και οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό 

·        Στην Τριήμερη εκδρομή δεν πραγματοποιείται η 3ή ημέρα

·        Η σειρά των επισκέψεων δύναται να τροποποιηθεί πάντα σε συνεννόηση με τον αρχηγό της εκδρομής 

 Διάρκεια Εκδρομής

Ημερομηνία Αναχώρησης

Τιμή κατά άτομο

3 Ημέρες

19 Ιουνίου

99 €

4 Ημέρες

18 Ιουνίου

129 €

Επιβάρυνση μονόκλινου + 30%   - Παιδική τιμή 02 – 12 ετών – 30%

Δεν περιλαμβάνεται ο δημοτικός φόρος διαμονής