4/ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ

       31/08 – 03/09/2023

1Η ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 31/08/2023 ΠΤΟΛ/ΔΑ- ΚΟΖΑΝΗ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ  :

Βραδινή αναχώρηση από το Δημαρχείο της Πτολεμαΐδας  21:30, από την πλατεία της Κοζάνης 22:00, με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και φαγητό φτάνουμε στο λιμάνι του Πειραιά.

 

2Η  ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01/09/2023 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΙΓΙΝΑ :

Άφιξη το πρωί στον Πειραιά. Τακτοποίηση στο καράβι και απόπλους για το νησί της Αίγινας. Άφιξη στην Αίγινα και ελεύθερος χρόνος για καφέ και μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο στην Αγία Μαρίνα, τακτοποίηση δωματίων και χρόνος ελεύθερος για μπάνιο, μεσημεριανό φαγητό και ξεκούραση. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή του Αγίου Νεκταρίου. Έπειτα θα έχουμε περιήγηση στην πόλη της Αίγινας και στη συνέχεια χρόνο για βόλτα εξ ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.

 

3Η   ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 02/09/2023 ΑΙΓΙΝΑ:

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και θα ξεκινήσουμε τις επισκέψεις από την Ιερά Μονή του Αγίου Μηνά και Την Ιερά Μονή της Αγίας Άννης, συνεχίζουμε την περιήγησή μας από τον αρχαίο ναό της Αφαίας από τα πιο εντυπωσιακά κτίσματα της ύστερης αρχαϊκής εποχής. Έπειτα θα έχουμε χρόνο για μπάνιο σε μία από τις υπέροχες παραλίες του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4Η   ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 03/09/2023 ΑΙΓΙΝΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ– ΚΟΖΑΝΗ – ΠΤΟΛ/ΔΑ :

Πρωινό και αναχώρηση για τη Μονή του Αγίου Νεκταρίου όπου και θα παρακολουθήσουμε τη Θεία λειτουργία. Μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας θα έχουμε λίγο ελεύθερο χρόνο για μια τελευταία βόλτα στην Αίγινα. Στη συνέχεια επιβιβαζόμαστε στο πλοίο για Πειραιά. Επιβίβαση στα πούλμαν για να κατευθυνθούμε προς τη Λυκόβρυση Αττικής όπου και θα έχουμε την ευκαιρία να προσκύνημα στην Ι.Μ. Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής,  Μετά τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στις πόλεις μας το βράδυ.

 

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ :

  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΓΑΛΗΝΗ στην Αγία Μαρίνα Αίγινας με πρωινό.
  • Τα εισιτήρια του πλοίου Πειραιάς – Αίγινα – Πειραιάς.
  • Τις μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν του γραφείου όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ :

  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις.
  • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
  • Προαιρετικές εκδρομές και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο.
  • Ειδικό φόρο διαμονής στο ξενοδοχείο.