ΑΘΗΝΑ 

Τριήμερη εκδρομή

27/12 -29/12/2023

1η ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 27/12/2023 : ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΚΟΖΑΝΗ-ΑΘΗΝΑ

Συγκέντρωση των εκδρομέων για αναχώρηση στο Δημαρχείο Πτολεμαΐδας στις 07:00 και στο Δημαρχείο Κοζάνης στις 07:30.Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό άφιξη νωρίς το απόγευμα στην Αθήνα .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και στη συνέχεια μεταφορά στο θεματικό πάρκο Τεχνόπολις στο Γκάζι όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το Εργοστάσιο των Χριστουγέννων (Christmas Factory) με πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους . Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση

2η ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 28/12/2023:ΑΘΗΝΑ(ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ)

Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγηση μας στη γιορτινή πρωτεύουσα . Μεταξύ άλλων θα δούμε τη Βουλή των Ελλήνων , το Προεδρικό Μέγαρο , το Μέγαρο Μαξίμου , το Καλλιμάρμαρο Στάδιο , τη Πλατεία Συντάγματος , το Ζάππειο , τις Στήλες του Ολυμπίου Διός . Στη συνέχεια επίσκεψη στο μουσείο Ακρόπολης καθώς και στον αρχαιολογικό χώρο. Μετά το πέρας της ξενάγησης μας θα έχουμε την ευκαιρία μέσα από γραφικά σοκάκια του Θησείου και της Πλάκας να καταλήξουμε στον πιο εμπορικό δρόμο της πρωτεύουσας την οδό Ερμού . Γεύμα εξ ιδίων και επιστροφή στο ξενοδοχείο . Για το βράδυ σας προτείνουμε παρακολούθηση θεατρικής παράστασης ή δείπνο στα γραφικά ταβερνάκια της Πλάκας . Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση .

3η ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 29/12/2023 ΑΘΗΝΑ-ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ-ΧΑΛΚΙΔΑ- ΚΟΖΑΝΗ- ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ 

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας  και αναχώρηση για μια τελευταία επίσκεψη στη πρωτεύουσα το κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στους χώρους στο πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής συγκρότημα όπου θα φιλοξενηθεί η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος καθώς και η Εθνική Λυρική Σκηνή . Στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος για φαγητό και  μια τελευταία βόλτα στα μαγαζιά της πρωτεύουσας. Έπειτα αναχώρηση για την όμορφη πόλη της Χαλκίδας όπου θα απολαύσουμε τον καφέ μας . Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για τις πόλεις μας . Άφιξη το βράδυ γεμάτοι ευχάριστες αναμνήσεις .

 

ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ

Ξενοδοχείο Τιμή Συμμετοχής
Novus City Hotel 4 * 190€ με πρωινό

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

  • Μεταφορές με πολυτελή λεωφορείο της εταιρείας μας.
  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις με  σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* για 2 διαν/σεις με πρωινό .
  • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλιση.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

  • Είσοδοι μουσείων, πάρκων και αρχαιολογικών χώρων, διασκεδάσεις, ποτά , φιλοδωρήματα .
  • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Ειδικό φόρο διαμονής (3€ το δωμάτιο τη βραδιά )του άρθρου 53Ν.4389/2016 και βάση νόμου καταβάλλεται επί τόπου στο ξενοδοχείο.