3/ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΠΑΝΣΚΟ

09/12 – 11/12/2022

Το Μπάνσκο βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της Βουλγαρίας στους πρόποδες του βουνού Πίριν σε υψόμετρο 940μ. Είναι μια κωμόπολη παλιά με δική της κουλτούρα και έθιμα, όμορφα παραδοσιακά σπίτια, πλακόστρωτους δρόμους, πολιτιστικά μνημεία και στο κέντρο της ένα από τα αξιοθέατα είναι η εκκλησία της Αγίας Τριάδας με το περίφημο καμπαναριό της που έχει ύψος 30μ. Πάνω από την πόλη και στις πλαγιές του όρου Πίριν δημιουργήθηκε ένα εκτεταμένο δίκτυο ski lift με εξαιρετικές χιονοδρομικές πίστες. Ως αποτέλεσμα αυτού υπήρξε η δημιουργία  υπερσύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων, καθιστώντας το Μπάνσκο ένα ιδανικό χειμερινό κέντρο και χιονοδρομικό παράδεισο για τους λάτρεις του ski. Όσον αφορά τους εκδρομείς που δεν ασχολούνται με το ski, μπορούν να γευτούν από κοντά την κοσμοπολίτικη ζωή του Μπάνσκο.

1H ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/12/2022:  ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ – ΚΟΖΑΝΗ – ΜΠΑΝΣΚΟ  

Συγκέντρωση εκδρομέων, τακτοποίηση αποσκευών  και αναχώρηση στις 07:30 από το Δημαρχείο Πτολεμαΐδας και στις 08:00 από το Δημαρχείο της Κοζάνης για τα σύνορα του Προμαχώνα και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις, συνεχίζουμε για το Μπάνσκο μέσα από μια υπέροχη διαδρομή. Άφιξη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2H ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/12/2022: ΜΠΑΝΣΚΟ

Πρωινό. Ευχάριστη ημέρα για να απολαύσετε το χιόνι και να κάνετε ski ή snowboard. Για τις υπόλοιπες ώρες στο Μπάνσκο σας περιμένουν spa, σάουνες, μασάζ, αίθουσες γυμναστικής, πισίνες, μπαρ και καφετέριες, ντίσκο και πάνω από 100 γραφικές ταβέρνες με τοπικά φαγητά, κρασιά και ζωντανή μουσική. Εσείς που δεν κάνετε σκι θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να επισκεφτείτε τα μαγαζιά με σουβενίρ, με εξοπλισμό σκι, με ρούχα και είδη σπορ. Το βράδυ σας προτείνουμε να γνωρίσετε την νυχτερινή ζωή της περιοχής.   Διαν/ση.

3Η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ  11/12/2022: ΜΠΑΝΣΚΟ  – ΚΟΖΑΝΗ – ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ  

Πρωινό, τακτοποίηση αποσκευών και χρόνος ελεύθερος στο Μπάνσκο. Το μεσημέρι  αναχώρηση για την Ελλάδα. Μετά  από τις απαραίτητες στάσεις για τον έλεγχο των ταυτοτήτων-διαβατηρίων άφιξη στις πόλεις  μας.

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας .
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις  στο Hotel Zara 4* με ημιδιατροφή.
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας .

      ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • ·    Επιπλέον γεύματα και ποτά, κάρτες lift, εξοπλισμός ski και ό,τι δεν αναφέρεται παραπάνω σαν παροχή.

Οι εκδρομείς οφείλουν να προσαρμοστούν στους υγειονομικούς κανόνες της χώρας που επισκεπτόμαστε και να φέρουν τα απαιτούμενα έγγραφα  .Το γραφείο λειτουργεί μόνο συμβουλευτικά.