2/ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

5/11 -6/11/2022

1Η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 5/11/22 :ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ-ΚΟΖΑΝΗ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγκέντρωση για αναχώρηση στο Δημαρχείο Πτολεμαΐδας στις 07.00 και στο Δημαρχείο Κοζάνης στις 07.30 Τακτοποίηση των αποσκευών και αναχώρηση για Ηγουμενίτσα από όπου θα πάρουμε το πλοίο για Κέρκυρα.

Μετά από ένα απολαυστικό ταξίδι άφιξη στο πανέμορφο νησί των Φαιάκων. Θα κατευθυνθούμε προς το πανέμορφο Αχίλλειο – παλάτι που έκτισε η Ελισάβετ σε ρυθμό φλωρεντιανό. Στη συνέχεια μετάβαση στο Κανόνι για να επισκεφθούμε το Ποντικονήσι και τη Μονή των Βλαχερνών. Αμέσως μετά επιστρέφουμε στην πόλη της Κέρκυρας όπου και θα ξεναγηθούμε. Φαγητό εξ΄ ιδίων. Μετά το γεύμα μας αναχώρηση για το ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στην Κέρκυρα για βόλτα στην κεντρική πλατεία Σπιανάδα, την πλατεία Σαρόκο, το παλιό και το νέο φρούριο του νησιού και καφέ. Μπορούμε  να επισκεφτούμε τον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα για να ανάψουμε το κεράκι μας. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 6/11/22 : ΚΕΡΚΥΡΑ – ΚΟΖΑΝΗ

Πρόγευμα και αναχωρούμε για να παρακολουθήσουμε τη λιτανεία του Αγίου Σπυρίδωνα ώρα 10:00. Ελεύθεροι  στην πόλη της Κέρκυρας . Χρόνος ελεύθερος για φαγητό, καφέ και περιήγηση. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για το λιμάνι. Μεταφορά με το ferry boat στην Ηγουμενίτσα και στην συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής το βράδυ άφιξη στην Κοζάνη γεμάτοι όμορφες εντυπώσεις.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ : 100

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
  • Μία (1) διανυκτέρευση με πρωινό.
  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Τοπικό επίσημο ξεναγό.

      ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.