ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

3/ΗΜΕΡΗ  30/09-02/10/2023

1Η ΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 30/09/23 ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ – ΚΟΖΑΝΗ- ΙΩΑΝΝΙΝΑ  – ΚΕΡΚΥΡΑ  

Συγκέντρωση εκδρομέων τακτοποίηση των αποσκευών και ώρα 07:00 αναχώρηση από το Δημαρχείο Πτολεμαΐδας και ώρα 07:30 αναχώρηση από το Δημαρχείο Κοζάνης για Ηγουμενίτσα από όπου θα πάρουμε το πλοίο για Κέρκυρα. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις, άφιξη στην Ηγουμενίτσα και απόπλους για Κέρκυρα. Μετά από ένα απολαυστικό ταξίδι άφιξη στο πανέμορφο νησί των Φαιάκων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση ή μπάνιο στην παραλία ή στην πισίνα του ξενοδοχείου. Το απόγευμα αναχώρηση για την Πόλη της Κέρκυρας όπου θα έχουμε χρόνο να περιηγηθούμε στα καντούνια και να επισκεφθούμε τον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.

 

2Η ΜΕΡΑ :ΚΥΡΙΑΚΗ 01/10/23 ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΧΙΛΛΕΙΟ-ΚΑΝΟΝΙ

Πρόγευμα και αναχώρηση για ξενάγηση – περιήγηση της παλιάς και της νέας πόλης, από τις ωραιότερες της Ελλάδος. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την κεντρική πλατεία Σπιανάδα, την πλατεία Σαρόκο, το παλιό και το νέο φρούριο του νησιού και κατόπιν στο πανέμορφο Αχίλλειο – παλάτι που έκτισε η Ελισάβετ σε ρυθμό φλωρεντιανό. Στη συνέχεια μετάβαση στο Κανόνι για να επισκεφθούμε το Ποντικονήσι και τη Μονή των Βλαχερνών. Έπειτα θα μεταβούμε σε μία από τις παραλίες στην ανατολική πλευρά του νησιού. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και φαγητό εξ’ ιδίων, το απόγευμα αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διαν/ση

 

 

3Η ΜΕΡΑ: 02/10/23 ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ – ΚΟΖΑΝΗ  – ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Πρόγευμα τακτοποίηση αποσκευών στο πούλμαν και κατευθυνόμαστε προς την Βόρεια πλευρά του νησιού για να καταλήξουμε στην πανέμορφη Παλαιοκαστρίτσα, γνωστό τουριστικό θέρετρο με πολλές αμμουδιές και πλούσια βλάστηση, όπου θα επισκεφτούμε το Μοναστήρι της Παναγίας χτισμένο τον 13ο αιώνα, στην κορυφή του βράχου. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και φαγητό εξ’ ιδίων, νωρίς το απόγευμα κατευθυνόμαστε προς το λιμάνι της Κέρκυρας. Μεταφορά με το ferry boat στην Ηγουμενίτσα και στην συνέχεια παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής. Άφιξη στις πόλεις μας  γεμάτοι όμορφες εντυπώσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου μας
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις  στο ξενοδοχείο POTAMAKI 3* με ημιδιατροφή.
 • Εισιτήρια του πλοίου Ηγουμενίτσα- Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα
 • Επίσημο – τοπικό ξεναγό τη 2η μέρα του προγράμματος.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:  

  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, προαιρετικές εκδρομές και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
  • Το φόρο διαμονής 1,50€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση. Πληρωμή επί τόπου

   

  **ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ!