ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ 2022

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

11 – 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Σάββατο 11 Ιουνίου 2022 : Πτολεμαΐδα – Κοζάνη – Λευκάδα

Συγκέντρωση για αναχώρηση στο Δημαρχείο Πτολεμαΐδας στις 08.00 και στο Δημαρχείο Κοζάνης στις 08.30 η , όπου μέσω Εγνατίας οδού με τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στο στεριανό νησί .Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία με την πρωτεύουσα του νησιού . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Γεύμα εξ ιδίων και θα έχουμε την ευκαιρία για το πρώτο μας μπάνιο στην παραλία της Λυγιάς .Το απόγευμα επίσκεψη στο μοναστήρι της Παναγίας Φανερωμένης και στη συνέχεια επίσκεψη στην πρωτεύουσα του νησιού όπου θα περπατήσουμε στον γραφικό πεζόδρομο της πόλης γνωρίζοντας τα σημαντικότερα αξιοθέατα της . Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση .

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 : Ημερήσια Κρουαζιέρα για μπάνιο – Κεφαλονιά – Ιθάκη (προαιρετική)

Αφύπνιση και μετά το πρωινό μας θα έχουμε την ευκαιρία προαιρετικά για μία υπέροχη κρουαζιέρα.
Ξεκινώντας από το Νυδρί στις 09.30 πρώτος μας σταθμός θα είναι η παραλία των Εγκρεμνων όπου θα έχουμε την ευκαιρία να κολυμπήσουμε στα καταγάλανα νερά της. Στην συνέχεια και εφόσον θαυμάσουμε το μοναδικό Πόρτο Κατσίκι θα αναχωρήσουμε για το Φίσκαρδο της Κεφαλονιάς . Επόμενος μας σταθμός για μπάνιο η παραλία Αφαλές στην Ιθάκη . Επιστρέφοντας στην Λευκάδα θα δούμε το Μεγανήσι με το σπήλαιο του θρυλικού υποβρυχίου Παπανικολή , το Σκορπιό του Ωνάση το νησί με το αρχοντικό του Λευκαδίτη ποιητή μας Βαλαωρίτη την Μαδουρί και πολλά άλλα . Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Το βράδυ επίσκεψη στο Νυδρί για να απολαύσετε το δείπνο σας ή το πότο σας . Διανυκτέρευση.

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Πρωινό στο ξενοδοχείο και προετοιμασία για αναχώρηση .Ακολουθώντας το Βορειοδυτικό κομμάτι του νησιού θα καταλήξουμε σε μία από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού το Κάθισμα. Χρόνος για τον πρωινό μας καφέ και μπάνιο και το απόγευμα αναχώρηση για τις πόλεις μας .Άφιξη το βράδυ γεμάτοι ευχάριστες αναμνήσεις .

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ : 99 €

ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ 2 – 12 ΕΤΩΝ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ : 69 €

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ : 125 €

Περιλαμβάνει :

  • Μεταφορές με πολυτελή κλιματιζόμενο λεωφορείο της εταιρεία μας
  • Διαμονή για δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Hermes Hotel ***
  • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Έμπειρο συνοδό – ξεναγό του γραφείου μας, γνώστη του προορισμού

Δεν Περιλαμβάνει

  • Επιπλέον γεύματα, ποτά
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα προτεινόμενο ή προαιρετικό
  • Δημοτικός φόρος διαμονής (1,5 € το δωμάτιο ανά διανυκτέρευση)