ΛΕΥΚΑΔΑ

ΛΕΥΚΑΔΑ  4 ΗΜΕΡΕΣ

11 – 14/09/2022

1η Ημέρα    Κυριακή 11/09/2022 : Πτολεμαΐδα – Κοζάνη  – Λευκάδα

Συγκέντρωση για αναχώρηση στο Δημαρχείο Πτολεμαΐδας στις 08.00 και στο Δημαρχείο Κοζάνης στις 08.30 η , όπου μέσω Εγνατίας οδού με τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στο στεριανό νησί .Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία με την πρωτεύουσα του νησιού .   Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Γεύμα εξ ιδίων και θα έχουμε την ευκαιρία για το πρώτο μας μπάνιο στην παραλία της Λυγιάς .Το απόγευμα επίσκεψη στο μοναστήρι της Παναγίας Φανερωμένης και στη συνέχεια επίσκεψη στην πρωτεύουσα του νησιού όπου θα περπατήσουμε στον γραφικό πεζόδρομο της πόλης γνωρίζοντας τα σημαντικότερα αξιοθέατα της . Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο .Δείπνο. Διανυκτέρευση .

2η Ημέρα  Δευτέρα 12/09/2022 : Ημερήσια Κρουαζιέρα για μπάνιο – Κεφαλονιά – Ιθάκη (προαιρετική)

Αφύπνιση και μετά το πρωινό μας θα έχουμε την ευκαιρία προαιρετικά για μία υπέροχη κρουαζιέρα . Ξεκινώντας από το Νυδρί στις 09.30 πρώτος μας σταθμός θα είναι η παραλία των Ε γκρεμνών  όπου θα έχουμε την ευκαιρία να κολυμπήσουμε στα καταγάλανα νερά της.  Στην συνέχεια και εφόσον θαυμάσουμε το μοναδικό Πόρτο Κατσίκι θα αναχωρήσουμε για το Φίσκαρδο της Κεφαλονιάς . Επόμενος μας σταθμός για μπάνιο η παραλία Αφαλές στην Ιθάκη . Επιστρέφοντας στην Λευκάδα θα δούμε το Μεγανήσι με το σπήλαιο του θρυλικού υποβρυχίου Παπανικολή , το Σκορπιό του Ωνάση το νησί με το αρχοντικό του Λευκαδίτη ποιητή μας Βαλαωρίτη την Μαδουρί και πολλά άλλα .  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο .Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα : Τρίτη 13/09/2022: Βασιλική – Παραλία Αγίοφύλλι

Μετα το πρωινό μας θα κατευθυνθούμε προς το λιμάνι της Βασιλικής ένα γραφικό χωριό στο νότιο μέρος του νησιού . Από εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να κολυμπήσουμε σε μία από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού την παραλία Αγίοφυλλί όπου η πρόσβαση εκεί θα γίνει με μικρό πλοίο που κάθε μία ώρα αναχώρει από τη Βασιλική . Γεύμα εξ ιδίων στις γραφικές ταβέρνες και το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και το βράδυ θα επισκεφτούμε την πρωτεύουσα του Νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση/

4η  Ημέρα  Τετάρτη   14/09/2022:Λευκάδα-Κοζάνη- Πτολεμαΐδα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και προετοιμασία για αναχώρηση .Ακολουθώντας το Βορειοδυτικό κομμάτι του νησιού θα καταλήξουμε σε μία από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού το Κάθισμα. Χρόνος για τον πρωινό μας καφέ και μπάνιο και το απόγευμα περίπου στις 17.00 , αναχώρηση για τις πόλεις μας .Άφιξη το βράδυ γεμάτοι ευχάριστες αναμνήσεις .

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ : 220 €

ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΩΣ 2 – 12 ΕΤΩΝ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ : 180 €

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ : + 35%

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

  • Μεταφορές με πολυτελή κλιματιζόμενο λεωφορείο της εταιρείας μας
  • Περιηγήσεις – Ξεναγήσεις
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο ΙΟΝΙΑΝ BLUE σε δωμάτια με θέα θάλασσα
  • Πρωινό και δείπνο καθημερίνα σε μπουφέ
  • Έμπειρο συνόδο του γραφείου μας γνώστη του προορισμού

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

  •  Ότι  αναφέρεται προαιρετικό ή προτεινόμενο και τα εισιτήριο μετάβασης από την Βασιλική στο Αγίοφυλλί και ο δημοτικός φόρος διαμονής