ΛΕΥΚΑΔΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ

ΔΙΑΚΟΠΕΣ 5* ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ IONIAN BLUE  

18 – 22 Σεπτεμβρίου 2023 

1η Ημέρα : Πτολεμαΐδα – Κοζάνη – Λευκάδα.

Συγκέντρωση  για αναχώρηση στο Δημαρχείο Πτολεμαΐδα στις 08.00 & στο Δημαρχείο Κοζάνης στις 08.30 όπου μέσω Εγνατίας και Ιόνιας Οδού με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στο στεριανό νησί. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος για μπάνιο στην όμορφη οργανωμένη παραλία του ξενοδοχείου .Δείπνο και το βράδυ μεταφορά στη Λευκάδα για μία πρώτη γνωριμία . Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα : Προαιρετική Κρουαζιέρα  Κεφαλλονιά – Ιθάκη.

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και εν συνεχεία προαιρετικά θα έχουμε την ευκαιρία για μία υπέροχη κρουαζιέρα για να γνωρίσουμε τις διάσημες παραλίες του νησιού. Πρώτος μας σταθμός θα είναι η παραλία των Εγρεμνών όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και να θαυμάσουμε επίσης το μοναδικό Πόρτο Κατσίκι. Το μεσημέρι θα βρισκόμαστε στο Φισκάρδο της Κεφαλλονιάς όπου θα έχουμε χρόνο για πρόχειρο φαγητό. Επόμενος μας σταθμός το νησί της Ιθάκης με χρόνο για μπάνιο σε μία από τις παραλίες του νησιού .Επιστρέφοντας προς το Νυδρί θα δούμε επίσης το Μεγανήσι με το σπήλαιο του θρυλικού υποβρυχίου Παπανικολή ,το Σκορπιό του Αριστοτέλη Ωνάση καθώς και τη Μαδουρί με το αρχοντικό του Λευκαδίτη ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας .Δείπνο και το βράδυ μεταφορά για να απολαύσουμε το πότο μας στη Λευκάδα .

3η Ημέρα : Μοναστήρι Παναγίας Φανερωμένης – Παραλία Κάθισμα.

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για το Βορειοδυτικό κομμάτι του νησιού όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το Μοναστήρι της Παναγίας Φανερωμένης προστάτιδα του νησιού. Στη συνέχεια περνώντας από το γραφικό χωρίο του Αγίου Νικήτα θα καταλήξουμε σε μία από τις ομορφότερες οργανωμένες παραλίες του νησιού το Κάθισμα. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και το βράδυ μεταφορά για βόλτα στο κοσμοπολίτικο Νυδρί.

4η Ημέρα : Βασιλική – Παραλία Αγιοφύλλι.

Μετά το πρωινό μας , αναχώρηση για το λιμάνι της Βασιλικής όπου με θαλάσσιο taxi για όσους επιθυμούν  θα φτάσουμε στη παραλία Αγιοφύλλι για να κολυμπήσουμε σε μία από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού. Επιστροφή για μεσημεριανό φαγητό και βόλτα στο γραφικό λιμάνι της Βασιλικής .Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και το βραδύ μεταφορά στη Λευκάδα .

5η Ημέρα : Λευκάδα – Σύβοτα – Κοζάνη – Πτολεμαΐδα.

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και προετοιμασία για αναχώρηση. Τελευταίος μας σταθμός για μπάνιο θα είναι τα γραφικά Σύβοτα και την οργανωμένη παραλία Μ.Άμμος . Το απόγευμα αναχωρούμε για τις πόλεις μας γεμάτοι ευχάριστες αναμνήσεις.

Η εκδρομή περιλαμβάνει: Μεταφορές με πολυτελή κλιματιζόμενο λεωφορείο της εταιρείας μας Διαμονή στο μοναδικό Hotel Ionian Blue 5* Πρωινό και δείπνο καθημερινά σε μπουφέ Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας Περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται Δεν περιλαμβάνεται ο δημοτικός φόρος διαμονής και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό

ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ 5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ : 270 €

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ +30% /

1Ο ΠΑΙΔΙ 2-12 ΕΤΩΝ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ 195  / 2ο ΠΑΙΔΙ ΣΕ FAMILY ROOM  2-12 ΕΤΩΝ 175 €