3ΗΜΕΡΗ & 4ΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ    

ΙΟΥΛΙΟΣ 2023

Πέμπτη  13/07/2023     : Πτολεμαΐδα – Κοζάνη  – Λευκάδα

Συγκέντρωση για αναχώρηση στο Δημαρχείο Πτολεμαΐδας στις 08.00 και στο Δημαρχείο Κοζάνης στις 08.30 η , όπου μέσω Εγνατίας οδού με τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στο στεριανό νησί .Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία με την πρωτεύουσα του νησιού .   Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Γεύμα εξ ιδίων και θα έχουμε την ευκαιρία για το πρώτο μας μπάνιο στην παραλία της Λυγιάς .Το απόγευμα επίσκεψη στο μοναστήρι της Παναγίας Φανερωμένης και στη συνέχεια επίσκεψη στην πρωτεύουσα του νησιού όπου θα περπατήσουμε στον γραφικό πεζόδρομο της πόλης γνωρίζοντας τα σημαντικότερα αξιοθέατα της . Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση .

 

Παρασκευή 14/07/2023  : Ημερήσια Κρουαζιέρα για μπάνιο – Κεφαλονιά – Ιθάκη (προαιρετική)

Αφύπνιση και μετά το πρωινό μας θα έχουμε την ευκαιρία προαιρετικά για μία υπέροχη κρουαζιέρα . Ξεκινώντας από το Νυδρί στις 09.30 πρώτος μας σταθμός θα είναι η παραλία των Εγκρεμνων  όπου θα έχουμε την ευκαιρία να κολυμπήσουμε στα καταγάλανα νερά της.  Στην συνέχεια και εφόσον θαυμάσουμε το μοναδικό Πόρτο Κατσίκι θα αναχωρήσουμε για το Φίσκαρδο της Κεφαλονιάς . Επόμενος μας σταθμός για μπάνιο η παραλία Αφαλές στην Ιθάκη . Επιστρέφοντας στην Λευκάδα θα δούμε το Μεγανήσι με το σπήλαιο του θρυλικού υποβρυχίου Παπανικολή , το Σκορπιό του Ωνάση το νησί με το αρχοντικό του Λευκαδίτη ποιητή μας Βαλαωρίτη την Μαδουρί και πολλά άλλα .  Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Το βράδυ επίσκεψη στο Νυδρί για να απολαύσετε το δείπνο σας ή το πότο σας . Διανυκτέρευση.

 

Σάββατο 15/07/2023 : Βασιλική – Παραλία Αγιοφύλλι 

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ακολουθώντας το νοτιοανατολικό κομμάτι του νησιού θα καταλήξουμε στο γραφικό λιμάνι της Βασιλικής . Από εκεί με θαλάσσια taxi θα μεταφερθούμε σε μία από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού την παραλία Αγίοφύλλι. Γεύμα εξ ιδίων στη Βασιλική και επιστροφή  το απόγευμα στο ξενοδοχείο . Το βράδυ μεταφορά στη πόλη της Λευκάδας. Διανυκτέρευση .

 

Κυριακή  16/07/2023 : Παραλία Κάθισμα – Κοζάνη – Πτολεμαΐδα    

Πρωινό στο ξενοδοχείο και προετοιμασία για αναχώρηση .Ακολουθώντας το Βορειοδυτικό κομμάτι του νησιού θα καταλήξουμε σε μία από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού το Κάθισμα. Χρόνος για τον πρωινό μας καφέ και μπάνιο και το απόγευμα αναχώρηση για τις πόλεις μας .Άφιξη το βράδυ γεμάτοι ευχάριστες αναμνήσεις .

 

Τιμοκατάλογος 3ήμερη εκδρομή 4ήμερη εκδρομή
Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο 140 € 180 €
Παιδική τιμή 2 – 12 σε τρίκλινο δωμάτιο 85 € 100 €
Μονόκλινο Δωμάτιο 200 € 240  €

Στην τριήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνεται η 3η ημέρα.

 • ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Μεταφορές με πολυτελή κλιματιζόμενο λεωφορείο της εταιρεία μας
  • Διαμονή για δύο ή τρεις  διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Hermes Hotel ***
  • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Έμπειρο συνοδό – ξεναγό του γραφείου μας γνώστη του προορισμού
 • ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Επιπλέον γεύματα ποτά
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα προτεινόμενο ή προαιρετικό
  • Τα εισιτήρια του θαλάσσιου taxi Αγίοφυλλι – Βασιλική
  • Δημοτικός φόρος διαμονής (1,5 € το δωμάτιο ανά διανυκτέρευση)