ΠΑΣΧΑ 2024

Τετραήμερη εκδρομή στη Λευκάδα-Πρέβεζα    

03/05 – 06/05/2024   

           

Μ . Παρασκευή 03/05/2024   : Πτολεμαΐδα – Κοζάνη  – Λευκάδα.

Συγκέντρωση για αναχώρηση στο Δημαρχείο Πτολεμαΐδας στις 08.00 και στο Δημαρχείο Κοζάνης στις 08.30 η , όπου μέσω Εγνατίας οδού με τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στο στεριανό νησί .Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία με την πρωτεύουσα του νησιού .   Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Νηστίσιμο γεύμα  και μεταφορά στο κέντρο της πόλης όπου θα παρακολουθήσουμε την περιφορά των Επιτάφιων όλων των εκκλησιών στο γραφικό πεζόδρομο της πόλης που συνοδεύονται από την φιλαρμονική  Λευκάδος . Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση .

 

Μ . Σάββατο 04/05/2024: Λευκάδα – Παρακολούθηση εθίμου ‘’Κομάτι’’ – Νυδρί – Σκορπιός – Μεγανήσι

Αφύπνιση και μετά το πρωινό μας θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το σπάσιμο του Κομματιού ένα έθιμο του νησιού όπου μετά την πρώτη Ανάσταση οι νοικοκυρές πετούν μεγάλες γλάστρες ή στάμνες από τα παράθυρα και τις βεράντες των σπιτιών τους   . Στη συνέχεια αναχώρηση για το κοσμοπολιτικό Νυδρί όπου προαιρετικά θα έχουμε την ευκαιρία για μια δίωρη κρουαζιέρα στα καταπράσινα Πριγκιπόνησα . Θα δούμε τη Μαδουρί το νησί του ποιητή μας  Βαλαωρίτη, τον Σκορπιό του Ωνάση , το Μεγανήσι και το σπήλαιο Παπανικολή φυσικό κρησφύγετο του θρυλικού μας υποβρυχίου κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου . Επιστροφή στο Νυδρί . Γεύμα και στη συνέχεια αναχώρηση για την περιοχή Ρονιές στον ποταμό Δημοσσάρι για να θαυμάσουμε τους καταρράκτες του νησιού και τις δυο φυσικές πισίνες που δημιουργούνται . Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Το βραδύ παρακολούθηση Θείας Λειτουργίας και στη συνέχεια  μας περιμένει το Αναστάσιμο Δείπνο και η μαγειρίτσα.  Διανυκτέρευση .

 

Κυριακή του Πάσχα  05/05/2024  : Λευκάδα   

Χρόνια Πολλά !!! Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και λόγω της ημέρας είναι απαραίτητη η επίσκεψη μας στην κυρά της Λευκάδας , την Παναγία Φανερωμένη. Συνεχίζοντας και αφού περάσουμε το παραδοσιακό παραθαλάσσιο χωριό του Αγίου Νικήτα,  θα απολαύσουμε τον καφέ μας έχοντας καταπληκτική θέα. Επιστροφή για το Πασχαλινό γεύμα και γλέντι.  Ξεκούραση και το βραδάκι μια βόλτα στη Χώρα της Λευκάδας θα ολοκληρώσει τη μέρα μας. Διανυκτέρευση.

 

Δευτέρα 06/05/2024 : Λευκάδα –  Πρέβεζα – Κοζάνη – Πτολεμαΐδα  

Πρωινό και αναχώρηση για καφέ και φαγητό  στη  πόλη της Πρέβεζας . Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και περιπλάνηση στα γραφικά σοκάκια . Το απόγευμα αναχώρηση για τις πόλεις  πόλη μας γεμάτοι ευχάριστες αναμνήσεις .

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ  ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ                               :          270 €

ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ 2 – 12 ΕΤΩΝ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ                :          200 €                

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ                                               :          350 €

Περιλαμβάνει :

  • Μεταφορές με πολυτελή κλιματιζόμενο λεωφορείο της εταιρεία μας
  • Διαμονή για τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Avra Beach *** στο Νυδρί
  • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Νηστίσιμο Γεύμα , Αναστάσιμο Δείπνο και Πασχαλινό γεύμα
  • Έμπειρο συνοδό – ξεναγό του γραφείου μας γνώστη του προορισμού

 

Δεν περιλαμβάνει:

  • Επιπλέον γεύματα ποτά
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα προτεινόμενο ή προαιρετικό
  • Δημοτικός φόρος διαμονής (3 € το δωμάτιο ανά διανυκτέρευση)