Μετέωρα – Καλαμπάκα – Τρίκαλα- Λ. Πλαστήρα – Βόλος

3/ΉΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

29 – 31/10/2021

1η ΗΜΕΡΑ: 29/10/2021 ΠΤΟΛ/ΔΑ- ΚΟΖΑΝΗ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Αναχώρηση 08:00 από δημαρχείο Πτολεμαΐδας & 08.30 από το δημαρχείο Κοζάνης μέσω Γρεβενών για Καλαμπάκα όπου θα επισκεφθούμε τα Μετέωρα, ένα από τα σημαντικότερα κέντρα του Ορθόδοξου Μοναχισμού.
Εκεί θα έχουμε το χρόνο να επισκεφτούμε δύο από τις Ιερές Μονές των Μετεώρων, την Ιερά Μονή Βαρλαάμ και την Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου. Συνεχίζουμε για την πόλη των Τρικάλων όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για
ξεκούραση, βόλτα και φαγητό. Αναχώρηση για Καρδίτσα. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, Thessalikon Grand, τακτοποίηση στα δωμάτια, χρόνος ελεύθερος για χαλάρωση και ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: 30/10/2021 ΚΑΡΔΙΤΣΑ- ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ – Λ.ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΝΕΟΧΩΡΙ – ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Αφού πάρουμε το πρωινό μας, αναχωρούμε μέσω Καρδίτσας και ανηφορίζουμε για την Λίμνη Πλαστήρα. Καθ΄ οδόν θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Κορώνης, η οποία βρίσκεται σε περίοπτη θέση με υπέροχη θέα στο
Θεσσαλικό Κάμπο. Το ιστορικό αυτό μοναστήρι είναι αφιερωμένο στη Γέννηση της Θεοτόκου και πήρε την ονομασία του από την τοποθεσία που βρίσκεται, σαν Κορώνα δηλαδή του κάμπου. Προσκύνημα και συνεχίζουμε
για να γνωρίσουμε ένα τοπίο εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς, την Λίμνη Πλαστήρα. Η Λίμνη Πλαστήρα είναι  τεχνητή λίμνη  και το επίσημό της όνομα είναι λίμνη Ταυρωπού. Χρόνος ελεύθερος για περίπατο στις όχθες της λίμνης, καφέ και φαγητό στις ταβέρνες του Νεοχωρίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: 31/10/2021 ΚΑΡΔΙΤΣΑ- ΒΟΛΟΣ – ΚΟΖΑΝΗ – ΠΤΟΛ/ΔΑ

Πρωινό και αναχώρηση για μία τελευταία βόλτα στην πόλη της Καρδίτσας. Ελεύθερος χρόνος για καφέ. Επόμενη στάση μας ο Βόλος. Άφιξη και ελεύθερος χρόνος στην παραλία της πόλης για καφέ και για να επισκεφτούμε τα φημισμένα Θεσσαλικά τσιπουράδικα. Μετά το μεσημέρι επιβίβαση στο λεωφορείο για να πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής. Μετά τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στις πόλεις μας το βράδυ.

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ : 119 €

ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ : 169€

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 0-5 ΕΤΩΝ: ΔΩΡΕΑΝ
ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 5-12 ΕΤΩΝ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ : 89€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

  • Δύο (2) Διανυκτερεύσεις στο Thessalikon Grand 5* με ημιδιατροφή .
  • Τις μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν του γραφείου όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Συνοδό του γραφείου μας.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις.
  • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
  • Προαιρετικές εκδρομές και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο.
  • Ειδικό φόρο διαμονής του άρθρου 53Ν.4389/2016( 4 € ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση ) και βάση νόμου καταβάλλεται επί τόπου στο εκάστοτε ξενοδοχείο.