5/ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ(1) – ΤΡΟΙΑ – ΠΕΡΓΑΜΟ –ΣΜΥΡΝΗ(2) –ΑΪΒΑΛΙ(1)

1η ΗΜΕΡΑ: TΕΤΑΡΤΗ 20/09/23  ΚΟΖΑΝΗ  – ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ  

Συγκέντρωση εκδρομέων τακτοποίηση των αποσκευών και ξεκινάμε το ταξίδι μας μέσω Καβάλας – (Στάση στην Μουσθένη για καφέ, ξεκούραση) – Ξάνθης – Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης. Άφιξη στα Ελληνοτουρκικά σύνορα κήπων. Μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις είσοδος στην Τουρκία. Συνεχίζουμε για τα Δαρδανέλια μέσω Κεσσάνης – Καλλίπολης όπου θα διασχίσουμε τα στενά των Δαρδανελίων – τον θρυλικό Ελλήσποντο- από την καινούρια και μεγαλύτερη κρεμαστή γέφυρα στον κόσμο, τη γέφυρα Τσανάκκαλε που ενώνει Ευρώπη με Ασία με μήκος 3.563 μέτρα. Άφιξη στο Τσανάκαλε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ:ΠΕΜΠΤΗ 21/09/23 ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ–ΤΡΟΙΑ–ΠΕΡΓΑΜΟΣ-ΣΜΥΡΝΗ

Μετά το πρόγευμα ξεκινάμε την πορεία μας κατά μήκος των Μικρασιατικών παράλιων. Πρώτος μας σταθμός η Ομηρική Τροία, τα έπη του μεγάλου ραψωδού ξυπνούν μπροστά μας θα επισκεφτούμε τις αρχαιότητες της μυθικής Τροίας την πόλη του Πριάμου, όπου θα δούμε ερείπια από την παλιά πόλη και το Αντίγραφο του Δούρειου Ίππου.  Επόμενος σταθμός μας η Πέργαμος μια από τις επτά πόλεις της Αποκαλύψεως με το ονομαστό Ασκληπείον και το Ναό του αγίου Ιωάννη (Σεράπιον). Ο δρόμος μας οδηγεί στην πολυτραγουδισμένη Σμύρνη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Βράδυ ελεύθερο στην Σμύρνη. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/09/23     ΣΜΥΡΝΗ

Πρόγευμα και ξεκινάμε την εξερεύνηση της πολύπαθης και ιστορικής Σμύρνης. Θα δούμε την παλιά Ελληνική συνοικία του Αλσαντζακ με τον γραφικό πεζόδρομο της Σμύρνης, το ιστορικό Κορντόν, την παραλιακή λεωφόρο, το Κορδελιό, Μπουρνόβα κ.α. Χρόνος ελεύθερος να περιπλανηθούμε στην πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 23/09/23     ΣΜΥΡΝΗ  – ΑΪΒΑΛΙ

Πρόγευμα και αμέσως αναχωρούμε για το Αϊβαλί  «Κυδωνιές» ελληνική κοινότητα με μεγάλο πλούτο και ιστορία στον ομώνυμο κόλπο απέναντι από την Μυτιλήνη, τα Ελληνικά σπίτια που σώζονται μαρτυρούν την ιστορία της συνεχίζουμε για να  μεταβούμε στα περίφημα Μοσχονήσια που θα επισκεφτούμε τον Ναό του Ταξιάρχη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο Αϊβαλί.  Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 24/09/23      ΑΪΒΑΛΙ – KOZANH                 

  Πρόγευμα και αναχώρηση για το συνοριακό σταθμό των Κήπων. Διέλευση συνόρων και συνεχίζουμε. Μετά τις απαραίτητες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση άφιξη στην πόλη  μας το βράδυ.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ΄ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 290€

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 415€

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μία (1) διανυκτέρευση στο Τσανάκαλε.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Σμύρνη.
  • Μία (1) διανυκτέρευση στο Αϊβαλί.
  • Ημιδιατροφή (4 πρωινά και 4 δείπνα) σε ξενοδοχεία 5***** & 4****.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις και εκδρομές με πολυτελές λεωφορείο, τελευταίας τεχνολογίας της εταιρείας μας, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.
  • Έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • ΦΠΑ

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα & αρχαιολογικούς χώρους.
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβάνονται.