3/ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΝΑΥΠΛΙΟ – ΜΥΚΗΝΕΣ- ΠΑΛΑΜΗΔΙ- ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

1Η  ΗΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 29/04/2023 ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ – ΚΟΖΑΝΗ  – ΜΥΚΗΝΕΣ -ΠΑΛΑΜΗΔΙ –  ΝΑΥΠΛΙΟ

Αναχώρηση 05.30 από δημαρχείο Πτολεμαΐδας & 06.00 από το δημαρχείο Κοζάνης. Μετά τις απαραίτητες στάσεις για φαγητό και καφέ ,συνεχίζουμε για Μυκήνες όπου θα δούμε την επιβλητική πύλη των Λεόντων και τους θολωτούς τάφους των Ατρειδών. Θα επισκεφθούμε το επιβλητικό κάστρο ,Παλαμήδι, για να απολαύσουμε πανοραμικά το Ναύπλιο , την Ακροναυπλία, την φυλακή του Κολοκοτρώνη και την εντυπωσιακή εκκλησία του Αγίου Ανδρέα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας. Διανυκτέρευση.

2Η  ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 30/04/23 προαιρετική κρουαζιέρα ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ   

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την προαιρετική μας εκδρομή για τα δύο πανέμορφα  νησιά του Σαρωνικού. Πρώτος μας σταθμός η κοσμοπολίτικη Ύδρα το νησί με την τεράστια ναυτική παράδοση και με την άριστα διατηρημένη αρχιτεκτονική του. Μπορείτε να επισκεφθείτε τα αρχοντικά του Τομπάζη, Κουντουριώτη, Μιαούλη και την Μητρόπολη, 17ος αιώνας, με το μαρμάρινο καμπαναριό. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και να γυρίσετε στα στενά δρομάκια της χώρας ή να ανεβείτε σε κάποιο γαϊδουράκι. Επόμενος σταθμός μια άλλη σημαντική ναυτική δύναμη  κατά τη διάρκεια του πολέμου της ανεξαρτησίας του 1821, οι Σπέτσες. Μπορούμε να επισκεφτούμε  το σπίτι – μουσείο της Μπουμπουλίνας, του πρώτου κυβερνήτη του νησιού Χατζηγιάννη Μέξη και τον μεταβυζαντινό ναό του Αγιου Νικολάου. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε, αν θέλετε, το γύρο του όμορφου νησιού με μια ζωγραφιστή άμαξα. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για την βραδινή μας βόλτα. Διανυκτέρευση.

3Η  ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 01/05/23: ΝΑΥΠΛΙΟ -ΕΠΙΔΑΥΡΟ– ΚΟΖΑΝΗ – ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Μετά το πρωινό μας  αναχώρηση για την Επίδαυρο, θα επισκεφθούμε το αρχαίο θέατρο αλλά και το αρχαιολογικό  μουσείο της Επιδαύρου. Μετά την ξενάγηση μας , παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής , όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φωτογραφίες στον Ισθμό της Κορίνθου . Μετά τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και φαγητό άφιξη στις πόλεις μας  το βράδυ.

 •  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις  στο ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό.
  • Μετακινήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
  • Επίσημο τοπικό ξεναγό στους αρχαιολογικούς χώρους.
 • ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Είσοδοι μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Επιπλέον γεύματα.
  • Ειδικό φόρο διαμονής του άρθρου 53Ν.4389/2016 και βάση νόμου καταβάλλεται επί τόπου στο εκάστοτε ξενοδοχείο. (1.5€/ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ)

   

  Επιπλέον χρεώσεις:  ΚΡΟΥΖΙΕΡΑ ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ   30 € ανά άτομο.