ΝΑΥΠΛΙΟ – ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2021

Ναύπλιο – Επίδαυρος – Μυκήνες

3 ημέρες

1Η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 09/10/21 ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ – ΚΟΖΑΝΗ – ΜΥΚΗΝΕΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ (550 χλμ)

Αναχώρηση 07.00 από δημαρχείο Πτολεμαΐδας & 07.30 από το δημαρχείο Κοζάνης. Μετά τις απαραίτητες στάσεις για φαγητό και καφέ θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φωτογραφίες στον Ισθμό της Κορίνθου. Συνεχίζουμε για Μυκήνες όπου θα δούμε την επιβλητική πύλη των Λεόντων και τους θολωτούς τάφους των Ατρειδών. Αμέσως μετά αναχώρηση για το Ναύπλιο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ ελεύθεροι για μια πρώτη γνωριμία με την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας. Διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ:ΚΥΡΙΑΚΗ 10/10/21 ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ (54 χλμ)

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Επίδαυρο, θα επισκεφθούμε το αρχαίο θέατρο αλλά και το αρχαιολογικό μουσείο της Επιδαύρου. Στη συνέχεια επιστροφή στο Ναύπλιο. Πρώτα θα επισκεφθούμε το επιβλητικό κάστρο
Παλαμήδι, για να απολαύσουμε πανοραμικά το Ναύπλιο , την Ακροναυπλία, την φυλακή του Κολοκοτρώνη και την εντυπωσιακή εκκλησία του Αγίου Ανδρέα. Θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη με τα νεοκλασσικά κτίρια, τις παλιές εκκλησίες, τις ιστορικές πλατείες, τις όμορφες γειτονιές με τα γραφικά ταβερνάκια. Χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 11/10/21 ΝΑΥΠΛΙΟ – ΚΟΖΑΝΗ – ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ (550 χλμ)

Πρόγευμα. Χρόνος για την τελευταία μας βόλτα στο μαγευτικό Ναύπλιο και στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Αμέσως μετά παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής αφού διασχίζουμε τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου θα
συνεχίσουμε για την γραφική Ναύπακτο όπου και θα γευματίσουμε εξ΄ ιδίων. Στη συνέχεια μέσω Ιόνιας και Εγνατίας οδού με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση άφιξη στις πόλεις μας το βράδυ.

NAFPLIA HOTEL 2* ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 115 € ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 140 € / ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
AMALIA HOTEL 4* 3χλμ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ 155 € ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ / 230 € ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

* ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID 19

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό
  • Μετακινήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας
  • Επίσημο τοπικό ξεναγό στους αρχαιολογικούς χώρους

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

  • Είσοδοι μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή
    προτεινόμενο
  • Επιπλέον γεύματα
  • Ειδικό φόρο διαμονής του άρθρου 53Ν.4389/2016 και βάση νόμου καταβάλλεται επί τόπου στο εκάστοτε ξενοδοχείο. (NAFPLIA HOTEL 0.50€/ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, AMALIA HOTEL 3€/ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙO)