4/ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΝΑΥΠΛΙΟ – ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – ΜΥΚΗΝΕΣ

1Η  ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/06/2024 ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ – ΚΟΖΑΝΗ  – ΜΥΚΗΝΕΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ (550 χλμ)

Αναχώρηση 07.00 από δημαρχείο Πτολεμαΐδας & 07.30 από το δημαρχείο Κοζάνης. Μετά τις απαραίτητες στάσεις για φαγητό και καφέ θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φωτογραφίες στον Ισθμό της Κορίνθου. Συνεχίζουμε για Μυκήνες όπου θα δούμε την επιβλητική πύλη των Λεόντων και τους θολωτούς τάφους των Ατρειδών. Αμέσως μετά αναχώρηση για το Ναύπλιο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ ελεύθεροι  για μια πρώτη γνωριμία με την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας . Διανυκτέρευση.

2Η  ΗΜΕΡΑ:ΣΑΒΒΑΤΟ 22/06/2024  ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ (54 χλμ)  

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Επίδαυρο, θα επισκεφθούμε το αρχαίο θέατρο αλλά και το αρχαιολογικό  μουσείο της Επιδαύρου. Στη συνέχεια επιστροφή στο Ναύπλιο. Πρώτα θα επισκεφθούμε το επιβλητικό κάστρο Παλαμήδι, για να απολαύσουμε πανοραμικά το Ναύπλιο , την Ακροναυπλία, την φυλακή του Κολοκοτρώνη και την εντυπωσιακή εκκλησία του Αγίου Ανδρέα. Θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη με τα νεοκλασσικά κτίρια, τις παλιές εκκλησίες, τις ιστορικές πλατείες, τις όμορφες γειτονιές με τα γραφικά ταβερνάκια. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

3Η  ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 23/06/24 προαιρετική κρουαζιέρα ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ   

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την προαιρετική μας εκδρομή για τα δύο πανέμορφα  νησιά του Σαρωνικού. Πρώτος μας σταθμός η κοσμοπολίτικη Ύδρα το νησί με την τεράστια ναυτική παράδοση και με την άριστα διατηρημένη αρχιτεκτονική του. Μπορείτε να επισκεφθείτε τα αρχοντικά του Τομπάζη, Κουντουριώτη, Μιαούλη και την Μητρόπολη, 17ος αιώνας, με το μαρμάρινο καμπαναριό. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και να γυρίσετε στα στενά δρομάκια της χώρας ή να ανεβείτε σε κάποιο γαϊδουράκι. Επόμενος σταθμός μια άλλη σημαντική ναυτική δύναμη  κατά τη διάρκεια του πολέμου της ανεξαρτησίας του 1821, οι Σπέτσες. Μπορούμε να επισκεφτούμε  το σπίτι – μουσείο της Μπουμπουλίνας, του πρώτου κυβερνήτη του νησιού Χατζηγιάννη Μέξη και τον μεταβυζαντινό ναό του Αγιου Νικολάου. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε, αν θέλετε, το γύρο του όμορφου νησιού με μια ζωγραφιστή άμαξα. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για την βραδινή μας βόλτα. Διανυκτέρευση.

4Η  ΗΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 24/06/2024  ΝΑΥΠΛΙΟ – ΚΟΖΑΝΗ – ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ (550 χλμ)     

 Πρόγευμα. Χρόνος για την τελευταία μας βόλτα στο μαγευτικό Ναύπλιο και στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Αμέσως μετά παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής αφού διασχίζουμε τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου θα συνεχίσουμε για την γραφική  Ναύπακτο  όπου και θα γευματίσουμε εξ΄ιδίων. Στη συνέχεια μέσω Ιόνιας και Εγνατίας οδού με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση άφιξη στις πόλεις μας  το βράδυ.

 

ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ΄ ΆΤΟΜΟ

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΙΔΙΑ 5-12 ΕΤΩΝ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ
240 €  150€ 100€

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις  στο Hotel Elena 2*με πρωινό.
  • Μετακινήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
  • Επίσημο τοπικό ξεναγό στους αρχαιολογικούς χώρους.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Είσοδοι μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Επιπλέον γεύματα.
  • Ειδικό φόρο τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική αλλαγή (φόρος διαμονής) του άρθρου 53Ν.4389/2016 Αρ.30  και βάση νόμου καταβάλλεται επί τόπου στο εκάστοτε ξενοδοχείο.

 

Επιπλέον χρεώσεις:  ΚΡΟΥΖΙΕΡΑ ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ   28 € ανά άτομο.