Κάθε Κυριακή Ημερήσια Κρουαζιέρα στη Σκιάθο

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ

Αναχώρηση από Πτολεμαΐδα στις 04:00 και από Κοζάνη στις 04:30 για το λιμάνι της Αμαλιάπολης ή του Αχιλλείου..

  • 08:30 : Έναρξη επιβίβασης στα πλοία και αναχώρηση. Κατά την έξοδό μας από το λιμάνι βρισκόμαστε μέσα στον Παγασητικό Κόλπο και έχουμε την ευκαιρία να διακρίνουμε το νοτιοανατολικό Πήλιο με τα περίφημα χωριά Τρίκερι και το ψαροχώρι Αγία Κυριακή.
  • 11:00 :  Άφιξη στο νησί της Σκιάθου. Έχετε ελεύθερο χρόνο να περπατήσετε στα στενά σοκάκια του νησιού και στο κέντρο όπου βρίσκεται το Λαογραφικό Μουσείο και το σπίτι του διάσημου λογοτέχνη και διηγηματογράφου Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Αξίζει να επισκεφτείτε το Μπούρτζι, το παλιό φρούριο, όπου σήμερα μπορεί κανείς να βρει το Ναυτικό Μουσείο και το παλιό δημοτικό σχολείο που λειτουργεί σαν Πολιτιστικό Κέντρο. Στην κορυφή της χώρας ξεχωρίζει η Εκκλησία του Αγίου Νικολάου με την πανοραμική θέα του νησιού. Στην χώρα του νησιού να έχετε και την δυνατότητα να απολαύσετε το φαγητό σας στις διάφορες ταβέρνες που υπάρχουν στα λιμάνια.
skiathos
  • 14:00 : Αναχώρηση από το λιμάνι. Κατά την έξοδό μας από το λιμάνι βρισκόμαστε μέσα στον Παγασητικό Κόλπο και έχουμε την ευκαιρία να διακρίνουμε το νοτιοανατολικό Πήλιο με τα περίφημα χωριά Τρίκερι και το ψαροχώρι Αγία Κυριακή. 14:30 Φτάνουμε στην διάσημη παραλία “Κουκουναριές”. Είναι γνωστή ως «Χρυσή Άμμος» αφού η αμμουδιά της είναι πολύ ψιλή και μοιάζει να λάμπει κάτω από τον ήλιο. Στις Κουκουναριές μπορείτε να ανακαλύψετε τον υδροβιότοπο της προστατευόμενης λιμνοθάλασσας Στροφυλιάς όπου υπάρχει ένα ειδικό διαμορφωμένο μέρος και τις πάπιες και τους κύκνους. 17:00 Αναχώρηση από το νησί. Ξεκινάει η ώρα της επιστροφής με πολύ γλέντι και χορό και πολλές διαφορετικές εκπλήξεις.19:15 Άφιξη στον αφετήριο λιμένα. Το ταξίδι έφτασε στο τέλος του με αξέχαστες αναμνήσεις και εμπειρίες.
koukounaries-skiathos

Το κέφι, το γλέντι, ο χορός και τα τραγούδια δεν λείπουν ποτέ από τις κρουαζιέρες μας.

Οι ώρες άφιξης/αναχώρησης είναι ενδεικτικές και μπορούν να έχουν απόκλιση +/- μισή ώρα λόγο καθυστέρησης εκδρομέων, κίνηση στα λιμάνια και καιρικών συνθηκών. Επίσης το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί αντίστροφα