Άγιο Πνεύμα στη βασίλισσα των Σποράδων

ΣΚΙΑΘΟΣ

03-06 Ιουνίου   

3 Ημέρες 03/06 – 06/06/2023

1η Ημέρα Σάββατο 03 Ιουνίου 2023 : ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ – ΚΟΖΑΝΗ – ΒΟΛΟΣ – ΣΚΙΑΘΟΣ

Συγκέντρωση για αναχώρηση στο Δημαρχείο της Πτολεμαΐδας στις…. και στο Δημαρχείο της Κοζάνης στις … . και αναχώρηση για την πρωτεύουσα  του νομού Μαγνησίας . Άφιξη στο λιμάνι του Βόλου επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για την πανέμορφη Σκιάθο. Άφιξη στη βασίλισσα των Σποράδων και θα έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια της πόλης και να επισκεφτούμε το σπίτι του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη το οποίο λειτουργεί σαν μουσείο . Το μεσημέρι σας προτείνουμε φαγητό στο παλιό λιμάνι της πόλης το οποίο διαθέτει εστιατόρια με εξαιρετική κουζίνα και καλές τιμές .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση . Για το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε το πότο σας στις διάσημες μαξιλάρες όπου χτυπάει η νυχτερινή ζωή του νησιού.

2Η Ημέρα 04 Ιουνίου 2023  : ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ   

Αφύπνισή και μετά  το πρωινό θα αναχωρήσουμε  για τις διασημότερες παραλίες του νησιού όπου θα απολαύσουμε το μπάνιο μας , την παραλία Κουκουναρίες . Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθεροι στο κέντρο της Σκιάθου .

3η Ημέρα : ΣΚΙΑΘΟΣ – ΒΟΛΟΣ – ΚΟΖΑΝΗ – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 

Πρωινό στο ξενοδοχείο και προετοιμασία για αναχώρηση. Πριν μεταβούμε στο λιμάνι για να αποπλεύσουμε για το λιμάνι του Βόλου θα έχουμε την ευκαιρία για μία τελευταία βόλτα για καφέ και αγορές αναμνηστικών ειδών . Απόπλους το μεσημέρι για Βόλο . Άφιξη επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση  για τις πόλεις μας .

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ : 190 €

Τιμή Μονόκλινου + 35%

Περιλαμβάνει :

Μεταφορές με πολυτελή κλιματιζόμενο λεωφορείο της εταιρείας μας

Διαμονή στο ξενοδοχείο Marlton στο κέντρο της Χώρας με πρωινό

Περιηγήσεις όπως αναφέρονται

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βόλος – Σκιάθος – Βόλος