ΠΑΣΧΑ 2024

4/ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΚΥΡΟΣ

03/05 – 06/05/2024

 

1η  ΗΜΕΡΑ: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ- ΚΟΖΑΝΗ – ΛΑΡΙΣΑ- ΒΟΛΟΣ – ΛΑΜΙΑ – ΧΑΛΚΙΔΑ – ΚΥΜΗ – ΣΚΥΡΟΣ (520km)

Αναχώρηση Μ.Πέμπτη  βράδυ προς Μ.Παρασκευή πρωί απο το δημαρχείο της Πτολ/δας και από το δημαρχείο της Κοζάνης, με τις απαραίτητες στάσεις για Εύβοια, και συνεχίζουμε για την παραλία της Κύμης, επιβίβαση στο F/B για να μεταβούμε στη Λιναριά, το λιμάνι της Σκύρου. Φθάνοντας στο νησι τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας SKIROS PALACE. Παρακολούθηση της περιφοράς του επιταφίου .Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

2η  ΗΜΕΡΑ: ΧΩΡΑ- ΝΟΤΙΟ ΤΜΗΜΑ ΝΗΣΙΟΥ – ΛΙΜΑΝΙ ΛΙΝΑΡΙΑ (18km)

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την πρωτεύουσα του νησιού, τη Χώρα, με το ιδιαίτερο χρώμα της και με το κάστρο της, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία του νησιού. Είναι το σημείο που ήταν χτισμένο το παλάτι του Λυκομήδη και που αργότερα οχυρώνονταν οι ντόπιοι για να γλυτώσουν από τις επιθέσεις των πειρατών. Περιδιαβαίνοντας τα στενά καλντερίμια θα συναντήσετε μικρά εκκλησάκια που αξίζει να επισκεφθείτε, όπως του Αγίου Νικολάου και της Αγίας Τριάδας, ακόμα ένα όμορφο σημείο είναι η πλατεία της Αιώνιας Ποίησης αφιερωμένη στο Βρετανό ποιητή Ρούπερτ Μπρουκ, ο οποίος ετάφη στη Σκύρο, και το άγαλμα του υπάρχει στην πλατεία. Ελεύθερος χρόνος ελεύθερος. Το απόγευμα θα γνωρίσουμε το νότιο τμήμα του νησιού. Περνώντας από τα χωριά Ασπούς, Αχερούνες φτάνουμε στο Λιμάνι Λιναριά. Αναστάσιμο Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΝΗΣΙΟΥ – ΚΥΡΑΠΑΝΑΓΙΑ -ΑΤΣΙΤΣΑ ΧΩΡΑ – ΜΩΛΟΣ (15km)

Πρωινό. Χρόνος ελεύθερος. Το μεσημέρι θα απολαύσουμε τους πλούσιους μπουφέδες με τσουρέκια και αυγά και με τη συνοδεία μουσικής. Για να γνωρίσουμε το βόρειο τμήμα του νησιού με τις πανέμορφες παραλίες , τα πυκνά πευκοδάση και τα παραδοσιακά άσπρα σπιτάκια. Στην όμορφη παραλία της Κυραπαναγιάς θα κάνουμε στάση για μπάνιο και στη συνέχεια θα γνωρίσουμε και την όμορφη παραλία της Ατσίτσας ένα πανέμορφο οικισμό από τους πιο γραφικούς της Σκύρου  . Ελεύθερος Χρόνος για βόλτα και καφέ .Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΜΗ – ΧΑΛΚΙΔΑ – ΛΑΜΙΑ – ΒΟΛΟ – ΛΑΡΙΣΑ –ΚΟΖΑΝΗ – ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ(520km)

Πρωινό στο ξενοδοχείο άμεση αναχώρηση  μαζί με τις αποσκευές για το Λιμάνι της Λιναριάς  με προορισμό την Κύμη. Στάση στην Χαλκίδα, στο περίφημο Πορθμό του Ευρίπου, γεύμα και με  τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και ξεκούραση, άφιξη στις  πόλεις μας.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΙΔΙΑ  5-12 ΕΤΏΝ

σε τρίκλινο δωμάτιο

ΕΠΙΒ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ
03/05 – 06/05 4 330€ 240€ + 100€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μετακινήσεις – Περιηγήσεις με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Τρείς (3) διανυκτερεύσεις στο SKIROS PALACE 4**** με ημιδιατροφή (δωρεάν κρασί, αναψυκτικά  και μπύρα) .

Η Πασχαλινή ημιδιατροφή περιλαμβάνει :

                                Μ. Παρασκευή: Δείπνο με νηστίσιμα και μη,

                                Μ. Σάββατο: Αναστάσιμο δείπνο με συνοδεία μουσικής ζωντανής ή DJ.

Κυριακή του Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα με Τσουρέκια και αυγά συνοδεία μουσικής ζωντανής ή DJ

  • Εισιτήρια πλοίων.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
  • Διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα.
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Τέλους ανθεκτικότητας & κλιματικής κρίσης 7€ ανά Δωμ./διαν. και βάση νόμου καταβάλλεται επί τόπου στο εκάστοτε ξενοδοχείο.