Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας «HERMES TOURS»  με εμπειρία 57 ετών στην μεταφορά ατόμων & διοργάνωση ομαδικών εκδρομών, με προσωπικό 29 ατόμων,  με 2 γραφεία στη Βόρεια Ελλάδα, με τον ασφαλέστερο στόλο τουριστικών λεωφορείων στη Δυτική Μακεδονία που αποτελείται από 25 πολυτελή υπερσύγχρονα λεωφορεία με χωρητικότητα 19, 20, 33,  50,  58, 60, 68, 69, 71 και 84 θέσεων.

Σε όλα τα λεωφορεία υπάρχει κλιματισμός.  Όλα είναι πλήρως εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα και καλύτερα εργοστασιακά συστήματα ασφάλειας και άνεσης:

✓ ABS, ASR, ESP, GPS-navi, καθίσματα με μηχανισμούς απορρόφησης σύγκρουσης, PARKTRONIC, κάμερες οπισθοπορείας, infotainment on board, Wi-Fi, online GPS σύστημα παρακολούθησης της κίνησης του στόλου και κ.α.

✓ Επιπλέον, η εταιρεία μας προσφέρει απεριόριστη ασφαλιστική κάλυψη επιβατών, τρίτων και υλικών ζημιών σε οτιδήποτε χρειαστεί καθώς όλα τα λεωφορεία καλύπτονται από την ανώτερη ασφαλιστική κλίμακα που προσφέρει ο ασφαλιστικός κλάδος.

✓ Ο στόλος μας αποτελεί μια υψηλών προδιαγραφών επιλογή με τους έμπειρους οδηγούς μας να είναι πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν σε κάθε κατάσταση και έτοιμοι να προσφέρουν άνετες, ευχάριστες και ασφαλείς μετακινήσεις.

✓ Η εταιρεία μας διαθέτει ιδιόκτητους χώρους στάθμευσης & συντήρησης, καθώς και συνεργασία με αναγνωρισμένα εξειδικευμένα συνεργεία έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η άρτια, ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργικότητα των λεωφορείων μας.

 

Το HERMES TOURS αποτελεί την εγγύηση στις οδικές ταξιδιωτικές μεταφορές όπως:

  • Μετακινήσεις στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη με έμπειρους οδηγούς.
  • Οργανωμένες εκδρομές σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Εκδρομές συλλόγων / σωματείων.
  • Μαθητικές / φοιτητικές εκδρομές.
  • Μετακινήσεις αθλητικών σωματείων.
20150920_192632
created by dji camera