ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

2/ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

1Η ΗΜΕΡΑ 10/02/2024 : ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ – ΚΟΖΑΝΗ –  ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ   

Αναχώρηση από το Δημαρχείο Πτολεμαΐδας στις 07.30 και από το Δημαρχείο Κοζάνης στις 08.00 για   τα περίφημα Ζαγοροχώρια . Στο κεντρικό Ζαγόρι θα θαυμάσουμε  την άγρια φυσική ομορφιά και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των σπιτιών . Περνώντας από το Μονοδένδρι θα δούμε τα τοξωτά  πέτρινα γεφύρια  το Μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής, χτισμένο το 1412 σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της χαράδρας του Βίκου . Γεύμα εξ ίδίων στο γραφικό κεφαλοχώρι την πατρίδα του Γιάννη Βηλαρά και της Μαρίκας Κοτοπούλη το Τσεπέλοβο . Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Χρόνος ελεύθερος να απολαύσετε το καφέ σας στη γραφική πλατεία του χωριού . Δείπνο. Διανυκτέρευση .

 

2Η ΗΜΕΡΑ 11/02/2024 : ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ  – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Αφύπνιση και μετά το πρωινό προετοιμασία για αναχώρηση . Στη διαδρομή μας για την πρωτεύουσα της Ηπείρου θα δούμε παραδοσιακά χωριά όπως το Καπέσοβο , τη Σκάλα Βραδέτο κ.α . Άφιξη στα Ιωάννινα και περιήγηση στη πόλη , στο κάστρο με την Ακρόπολη του Ιτς Καλέ και τα ιστορικά μνημεία . Χρόνος ελεύθερος να απολαύσουμε το καφέ  μας δίπλα στην όμορφη λίμνη και συνεχίζουμε για το γραφικό Μέτσοβο.Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε τη Πινακοθήκη του Αβέρωφ και να περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια . Γεύμα εξ ιδίων  και αργά το απόγευμα αναχώρηση για τις πόλεις μας . Άφιξη το βράδυ γεμάτοι ευχάριστες αναμνήσεις .

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 100 € DRAKOLIMNI HOTEL 4*

  ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ:  

  • Μεταφορές με πολυτελή κλιματιζόμενο λεωφορείο της εταιρείας μας για τις περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* στο Τσεπέλοβο
  • Ημιδιατροφή (1 πρωινό και 1 δείπνο)

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Ειδικό φόρο διαμονής (3€ το δωμάτιο / ημέρα ) του άρθρου 53Ν.4389/2016 και βάση νόμου καταβάλλεται επί τόπου στο εκάστοτε ξενοδοχείο.