ΖΑΚΥΝΘΟΣ

4/ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

20-23/07/2022 & 28-31/08/2022

1Η ΜΕΡΑ: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟ

 Συγκέντρωση, τακτοποίηση των αποσκευών και αναχώρηση για Κυλλήνη μέσω Ιωαννίνων – Άρτας – Αντιρρίου – Ρίου – Πάτρας. Άφιξη και απόπλους για το Φιόρο του Λεβάντε, τη  Ζάκυνθο. Άφιξη στο νησί και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας όπου και θα τακτοποιηθούμε. Χρόνος για ξεκούραση και αμέσως μετά μετάβαση στην Ζάκυνθο και ελεύθερος χρόνος για περίπατο στην πλατεία του Σολωμού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.

2Η ΜΕΡΑ: ΕΞΩ ΧΩΡΑ- ΜΑΡΙΕΣ- ΚΑΜΠΙ- ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ-ΑΛΥΚΕΣ- ΠΛΑΝΟΣ-ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ

Πρωινό και αναχώρηση για ολοήμερη περιήγηση στο νησί. Θα επισκεφτούμε το Μαχαιράδο με την εκκλησία της Αγίας Μαύρας και του Τιμόθεου, ενώ η πανέμορφη εξόρμηση μας συνεχίζεται στα γραφικά χωριά Άγιος Λέων – Έξω Χώρα – Μαριές και Καμπί με την μαγευτική θέα.

Επόμενος σταθμός μας η Αναφωνήτρια και επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου  όπου έμενε Ο Άγιος της Συγνώμης όταν συγχώρεσε τον φονιά του αδελφού Του. Από εκεί κατευθυνόμαστε προς την περιοχή Βολίμες για να θαυμάσουμε την πανέμορφη θέα στο μοναδικό «ναυάγιο». Στην συνέχεια περνάμε από Αλυκές – Πλάνο και φτάνουμε στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Διανυκτέρευση. 

3Η ΜΕΡΑ:  ΚΑΛΑΜΑΚΙ – ΚΕΡΙ

Πρωινό. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε στη Χώρα το μουσείο Σολωμού και Κάλβου. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς Καλαμάκι – Λαγανά και στο μαγευτικό Κερί. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.

4Η ΜΕΡΑ: ΖΑΚΥΝΘΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πρόγευμα και επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους από Ζάκυνθο. Άφιξη στην Κυλλήνη. Επιβίβαση στα πούλμαν και αναχωρούμε για τις πόλεις μας μέσω Ιωαννίνων. Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ….  

ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ΄ ΆΤΟΜΟ

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ : 240€

ΠΑΙΔΙΑ 5-12 ΕΤΩΝ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ : 195€

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ  : 90 €

Περιλαμβάνει

  • Μετακινήσεις – Περιηγήσεις με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Τρείς (3) διανυκτερεύσεις στο Ecoresort Zefyros με πρωινό
  • Εισιτήρια πλοίων κατά την διαδρομή Κυλλήνη-Ζάκυνθο-Κυλλήνη

Δεν περιλαμβάνει:

  • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
  • Διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα προτεινόμενο ή προαιρετικό
  • Το φόρο διαμονής 0,50€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση. Πληρωμή επί τόπου