ΖΑΚΥΝΘΟ

4/ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

0205/09/2023  & 1417/09/2023

1Η ΜΕΡΑ: ΠΤΟΛΕΜΑΊΔΑ –ΚΟΖΑΝΗ- ΖΑΚΥΝΘΟ

Συγκέντρωση, τακτοποίηση των αποσκευών και αναχώρηση για Κυλλήνη μέσω Ιωαννίνων – Άρτας – Αντιρρίου – Ρίου – Πάτρας. Άφιξη και απόπλους για το Φιόρο του Λεβάντε, τη  Ζάκυνθο. Άφιξη στο νησί και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας όπου και θα τακτοποιηθούμε. Χρόνος για ξεκούραση και αμέσως μετά μετάβαση στην Ζάκυνθο και ελεύθερος χρόνος για περίπατο στην πλατεία του Σολωμού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.

2Η ΜΕΡΑ: ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΣ – ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ- ΝΑΥΑΓΙΟ  

Πρωινό και αναχώρηση για περιήγηση στο νησί. Θα επισκεφτούμε το Μαχαιράδο με την εκκλησία της Αγίας Μαύρας και του Τιμόθεου, ενώ η πανέμορφη εξόρμηση μας συνεχίζεται περνώντας από τα γραφικά χωριά Άγιος Λέων – Έξω Χώρα – Μαριές. Επόμενος σταθμός μας η Αναφωνήτρια και επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου  όπου έμενε Ο Άγιος της Συγνώμης όταν συγχώρεσε τον φονιά του αδελφού Του. Από εκεί κατευθυνόμαστε σε κοντινή παραλία από όπου προαιρετικά μπορείτε να ακολουθήσετε την κρουαζιέρα  την περιοχή στο μοναδικό «ναυάγιο» και στις γαλάζιες σπηλιές. Χρόνος για μπάνιο και φαγητό εξ ιδίων. Στην συνέχεια περνάμε επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Προαιρετική διασκέδαση.  Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ: ΛΑΓΑΝΑΣ   

Πρωινό. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς την παραλία του Λαγανά, εκεί θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε προαιρετικά κρουαζιέρα για να θαυμάσουμε τη χελώνα Καρέτα-Καρέτα. Εναλλακτικά μετάβαση στη παραλία Μπανάνα. Χρόνος για μπάνιο και φαγητό εξ΄ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα επίσκεψη στη Χώρα όπου μπορείτε να επισκεφθείτε το Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου. Διαν/ση.

4Η ΜΕΡΑ: ΖΑΚΥΝΘΟ –ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΚΟΖΑΝΗ- ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ.

Πρόγευμα και επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους από Ζάκυνθο. Άφιξη στην Κυλλήνη. Επόμενος σταθμός η πανέμορφη Ναύπακτος όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και φαγητό εξ’ ιδίων. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχωρούμε για τις πόλεις μας μέσω Ιωαννίνων. Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ….

 

****TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ

ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ΄ ΆΤΟΜΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*  Μετακινήσεις – Περιηγήσεις  με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας σύμφωνα με το πρόγραμμα.

*  Τρείς (3) διανυκτερεύσεις στο Ecoresort Zefyros  με πρωινό.

*  Εισιτήρια πλοίων κατά την διαδρομή Κυλλήνη-Ζάκυνθο-Κυλλήνη.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*  Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων

* Διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα

* Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

*Το φόρο διαμονής 1,50€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση. Πληρωμή επί τόπου